De familienaam Abbassi: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abbassi is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abbassi. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abbassi toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abbassi.

De heraldiek van Abbassi, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abbassi zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abbassi beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abbassi voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abbassi

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abbassi achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abbassi achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abbassi achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abbassi achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abbassi bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abbassi

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abbassi niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abbassi-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abbassi, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abbassi, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Boiler - 1. Figuur die over het algemeen de verhoogde handgrepen draagt ​​en soms gringolaat. Het is meestal geschilderd Sabre.
 • Buitengewone partitie - 1. Het is de partitie gevormd door de plak de trchado en de dia. Zeer zeldzame verdeling in de Spaanse en Europese en moeilijke Blasonar -heraldiek. 2. Partitie gevormd door de snit, partij en semipariet naar de tip.
 • burggraaf - 1. Commissaris of afgevaardigde benoemd door de graaf om in plaats daarvan te regeren. Eer en waardigheidstitel voor de baron. 2. kroon op de biscount. (V. Crowns, Helmets, Vizconde Helmet, Yelmos).
 • draak - 1. De leeuw wordt in het algemeen toegepast op elk dier waarvan het deel van het lichaam in Dragon eindigt, vooral de staart.
 • geknipt - 1. De stukken waarvan de uiteinden de randen van het blazon niet raken. 2. Het zei ook van het mes, kruis of stuk dat de randen van het schild niet raakt. (V. ingekort).
 • Golf Verado. - 1. Zei zie zien dat zonder zilver en Azur de volgorde van zien te volgen die worden weergegeven die golven vormen.
 • Hamer - 1. Het wordt weergegeven in heraldiek met de rechterhand en het handvat in de stok geplaatst, kijkend naar de punt.
 • in tweeën delen. - 1. Het wordt ook gebruikt om het grootscherm van de grootte aan te duiden, wat het resultaat is van deel twee wapens van wapens die een nieuwe vormen met de rechterhand van de eerste en half sinister van de tweede. Het gebruik ervan was de gedurende de de
 • Jironado - 1. Er wordt gezegd van het Cut Shield, Party, Slice en TRCHADO, samengesteld uit acht scheuren die samenkomen in het midden of het hart van het schild. De deuren moeten worden afgewisseld met metaal en kleur. De Jironado kan worden getraind of toevallig.
 • Kneepstroom - 1. Er wordt gezegd van een riet gevormd in golfwolk, ze kunnen in band, bar, gordel en stok worden geplaatst, enz. Er worden meer dan één gepresenteerd. Ze kunnen ook een van de ene kleur zijn en de andere van verschillende kleuren.
 • Koning van de wapens - 1. Positie ten dienste van de soevereine koning, zijn missie bestond in vorige tijden, wees een drager van de oorlogsverklaring en publiceer La Paz, bereid de wapenschilden voor volgens de regels van de Blazon, of ze nu familie of gemeenten zijn. Gekleed
 • Llana, Cruz - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens armen zonder hoogtepunt zijn. (V. Cruz Llana).
 • Ophaalbrug - 1. Er wordt gezegd van de brug die de deuren van sommige kastelen, torens draagt.
 • Papier - 1. Unie van verschillende semicirkels die het veld van het schild dat een gaas vormt, het bulk bedekken, is gelijk aan die van de filet. Deze semi -cirkels worden in de gordel geplaatst die de schubben van een vis imiteren. Alleen de rand van de schalen i
 • rust uit - 1. IJzerensteun op de slabbetje van het pantser voor de steun van de speer.
 • Saturnus - 1. Vijk de kleurnaam in echte assemblages.
 • schade - 1. Soorten kleding of hoofdtooi van het hoofd, zoals een lambrequin genaamd Weather Fane of stuurwiel bij de oude heralds, achter de helm gebonden met een verband of vlecht samengesteld uit banden en koorden verweven met de kleuren van het schild, naar de
 • stapel - 1. Uw heraldiektekening heeft geen vast ontwerp, hoewel rechte lijnen over het algemeen worden vermeden.