De familienaam Abd el wahab: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abd el wahab is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abd el wahab. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abd el wahab toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abd el wahab.

De heraldiek van Abd el wahab, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abd el wahab zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abd el wahab beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abd el wahab voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abd el wahab

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abd el wahab achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abd el wahab achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abd el wahab achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abd el wahab achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abd el wahab bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abd el wahab

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abd el wahab niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abd el wahab-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abd el wahab, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abd el wahab, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • aanhoudende baas - 1. Er wordt gezegd van het onderste derde deel van de baas is van verschillende email dan deze dan het veld van het schild.
 • Ancorada Cruz Bifida - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens hoofd is verdeeld in twee acute punten één naar de rechterhand en de andere richting de sinister en het rinkelen. Het is omgekeerd.
 • Barbaja - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van de gordel en de onderste helft van de bar
 • Cherubijn - 1. Alleen het hoofd van een engel met twee vleugels wordt meestal getekend, met goudhaar en vleugels kunnen geëmailleerd goud of zilver zijn met een gezicht van anjer, maar het moet het email aangeven waarin het is geverfd. 2. Extern ornament van het schi
 • draak - 1. De leeuw wordt in het algemeen toegepast op elk dier waarvan het deel van het lichaam in Dragon eindigt, vooral de staart.
 • Ento - 1. stuk waarvan de buitensprofielen druk zijn van vorm, zodat deze van een profiel overeenkomen met de lege ruimtes van de ander. 2. zei over de kromme verdeling in de vorm van verschillende emailclavks. 3. Afdeling van één stuk voor iedereen
 • Galopping - 1. Er wordt gezegd van het dier in de houding en actie van Gallop.
 • gibeline - 1. Term gebruikt om de merleta's van een gebouw aan te duiden wanneer ze een inkeping of gespleten in hun bovenste deel dragen.
 • Gloednieuwe sticks - 1. Zei door sommige auteurs tegen de golvende en piramidale sticks in de vorm van vlam.
 • gules - 1. Heraldische naam van de rode kleur. Het wordt grafisch weergegeven door verticale lijnen. Symbool: waarde, kracht en onverschrokkenheid en geloof van de martelaren. 2. Het bestaat in de Franse en Duitse bewapening van de veertien
 • Iep - 1. Deze boom wordt langwerpig weergegeven. Symboliek: waardigheid.
 • Jeruzalem, Cruz - 1. Versterkte kruisen die vier kruisen in de gaten van hun armen dragen, die eenvoudig of ook krachtig kunnen zijn.
 • Leren - 1. gelijk aan vlag of banner, badge.
 • Ricohombre - 1. Degene die tot de eerste adel van Spanje behoorde. Hij bekleedde de palatine of administratieve positie, promootte een deel van de Koninklijke Raad en nam deel aan de Cortes.
 • Vierde - 1. Term die door sommige oude heraldisten wordt gebruikt om de kazerne te noemen. (V. Barracks).
 • Wetenschapsboom - 1. De boom van de wetenschap wordt weergegeven, met vier takken die een cirkel omhoog vormen, en in elk van hen met dertien bladeren. Zeer zeldzame figuur in Spaanse heraldiek.