De familienaam Abdanur: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abdanur is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abdanur. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abdanur toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abdanur.

De heraldiek van Abdanur, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abdanur zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abdanur beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abdanur voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abdanur

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abdanur achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abdanur achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abdanur achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abdanur achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abdanur bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abdanur

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abdanur niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abdanur-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abdanur, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abdanur, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Angleada - 1. Zei door sommige auteurs op banden, bars, stokken, kruisen, enz., Wiens randen worden gepresenteerd met een rij mediacirkels verenigd door de tips die ze uitkijken. (V. Anglelada, Anglesada, Holding).
 • Belgische kroon - 1. Vergelijkbaar met de Spanjaarden en die van Beieren. (Zie Crown of Bavaria, Spaanse Corona).
 • Capelo - 1. Timbre gebruikt in kerkelijke heraldiek. Meeuwen bekleed, met vijftien kwastjes in afwachting van koorden geplaatst in piramidale vorm die door kardinalen wordt gebruikt. Van Sinopel met tien kwastjes voor de aartsbisschoppen en met zes van dezelfde kl
 • Chief-sotuer - 1. stuk dat bestaat uit de baas en de sotuer.
 • Ento - 1. stuk waarvan de buitensprofielen druk zijn van vorm, zodat deze van een profiel overeenkomen met de lege ruimtes van de ander. 2. zei over de kromme verdeling in de vorm van verschillende emailclavks. 3. Afdeling van één stuk voor iedereen
 • Family Shield - 1. Ze worden uitsluitend gevormd door de kazerne of kazerne tot de eerste achternaam.
 • Kroon van de Infantes de Castilla - 1. Zoals de echte, maar zonder hoofdband.
 • Papier - 1. Unie van verschillende semicirkels die het veld van het schild dat een gaas vormt, het bulk bedekken, is gelijk aan die van de filet. Deze semi -cirkels worden in de gordel geplaatst die de schubben van een vis imiteren. Alleen de rand van de schalen i
 • roerwiel - 1. Naval Rig. Gestraald wiel met zweep. Het zal vooraan worden weergegeven. (V. roer).
 • Sayo - 1. breed en lang jas. In de middeleeuwen de edelen droegen ze het onder het pantser. Het was gemaakt van wol-, leer- en ijzeren mazen. Het gaasniveau komt ervan.
 • Sprankelend - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat eindigt in acute tips. (V. trillen).
 • Takken - 1. Boomtakken zijn over het algemeen weergegeven met Sinopel, Fruit of Leafy Color.
 • Tot ziens op de tip - 1. Zei over het zien dat de uiteinden in oppositie worden geplaatst met de bases van anderen die je zien, dat wil zeggen, zodat de punt van de zilveren vero naast de basis van hetzelfde metaal in de bovenste rij en die van Azur ligt zal ook in dezelfde si
 • Vídamo - 1. kerkelijke advocaat benoemd door de koning van Frankrijk, die vervolgens aan de leken overging met de verplichting om kerkelijke goederen te verdedigen.