De familienaam Abdelmoughit: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abdelmoughit is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abdelmoughit. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abdelmoughit toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abdelmoughit.

De heraldiek van Abdelmoughit, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abdelmoughit zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abdelmoughit beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abdelmoughit voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abdelmoughit

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abdelmoughit achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abdelmoughit achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abdelmoughit achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abdelmoughit achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abdelmoughit bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abdelmoughit

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abdelmoughit niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abdelmoughit-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abdelmoughit, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abdelmoughit, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Centrum van de baas. - 1. Er wordt gezegd van het hoofdpunt van de baas. Eervol stuk.
 • Geciteerd - 1. Smalle of verminderde eerste -graafband, gereduceerd tot de helft van zijn breedte, sommige heraldisten zijn uit de mening, die het derde deel van de band of 1/9 van de breedte van de blazon moeten zijn. Verminderd geachte stuk.
 • Geringd - 1. stuk wiens armen zijn afgewerkt met ringen, vooral La Cruz en de sotuer. 2. De graf die de ringen of ring van een glazuur heeft anders dan de kleur van de plaat. (V. Clechado, Rough-A).
 • gezicht - 1. Het menselijke gezicht van zijn natuurlijke kleur of andere email die toegeeft dat de heraldiek meestal is geverfd. Het kan worden weergegeven in profiel of voorkant.
 • Glurend - 1. zei van een die uitkijkt in een raam, muur. Term equivalent aan opkomende, volgens sommige auteurs. (V. NASCENT).
 • Gonfalon - 1. Kleine banner. Gebruikt uit de middeleeuwen door sommige Europese staten tot heden. Het ontwerp is variabel, hoewel over het algemeen twee of drie drie afgeronde of tip -uiteinden opvallen.
 • Kromme schoeisel - 1. Er wordt gezegd van het schild gedeeld door twee gebogen diagonalen die de hoofdhoeken verlaten, die op het puntje van het schild zijn.
 • ongedeerd - 1. Er wordt gezegd van al dat dier dat geen garnizoen draagt.
 • Ricohombre - 1. Degene die tot de eerste adel van Spanje behoorde. Hij bekleedde de palatine of administratieve positie, promootte een deel van de Koninklijke Raad en nam deel aan de Cortes.
 • Sprankelend - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat eindigt in acute tips. (V. trillen).
 • Stigma - 1. Signaal of merk in het menselijk lichaam. Het wordt weergegeven in de vorm van een bloedende pijn, symboliseert de zweren van de voeten, handen en kant van Jezus Christus.
 • Tilo, bladeren - 1. De slotbladeren worden weergegeven als Sinopel of Silver. Figuur veel gebruikt in Germaanse en Franse heraldiek.
 • Tweevoetige kruis - 1. Cruz aan wiens uiteinden wedstrijden zijn of gescheiden zijn.
 • Uitoefenen - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om de valuta aan te duiden. (V. Divisa).