De familienaam Abdul-azeez: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abdul-azeez is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abdul-azeez. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abdul-azeez toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abdul-azeez.

De heraldiek van Abdul-azeez, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abdul-azeez zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abdul-azeez beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abdul-azeez voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abdul-azeez

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abdul-azeez achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abdul-azeez achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abdul-azeez achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abdul-azeez achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abdul-azeez bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abdul-azeez

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abdul-azeez niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abdul-azeez-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abdul-azeez, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abdul-azeez, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Band-semeifaja - 1. stuk dat het gevolg is van de vereniging van de band en de halve sinister van de gordel
 • beschadigd - 1. Term gebruikt door sommige oude auteurs. Er werd gezegd toen het veld, riemen, stokken en andere genuanceerde van verschillende kleuren en folkvormige emaille of arabeske figuren van verschillende email of hetzelfde emaille. Zeer gebruikt in wat arsena
 • Carapeteiro - 1. Echte boom van de Portugese heraldiek die zeven armen draagt. Het gebruik ervan is puur heraldisch. (V. CRIQUIL).
 • Cordada - 1. Wanneer een muziekinstrument snaren van verschillende metal draagt, wordt het koord gezegd. 2. Ook gezegd over de verbijsterde boogreeks.
 • Dextropiro, Destrocero, Dextracero - 1. Termen die worden gebruikt om de hele menselijke arm aan te duiden en altijd de elleboog te tonen. Film van de rechterflank, gekleed, naakt of gewapend.
 • Extremiteiten - 1. Generieke naam die dient om de tong, tanden, nagels, hoorns en dierenpoten aan te duiden.
 • Gemakte batterij - 1. Het is de batterij bestaande uit drie batterijen, soms toegevoegd door bloemen van LIS of andere cijfers.
 • Jironado - 1. Er wordt gezegd van het Cut Shield, Party, Slice en TRCHADO, samengesteld uit acht scheuren die samenkomen in het midden of het hart van het schild. De deuren moeten worden afgewisseld met metaal en kleur. De Jironado kan worden getraind of toevallig.
 • Nobele attributen. - 1. Deze groep komt overeen met de kronen, helmen, top, lambrequins, mantels, venera's. Bijzondere heraldrytekens om de kwaliteit te bepalen van het individu dat ze gebruikt. Ze zijn niet erfelijk en weerspiegelen de persoonlijkheid van degenen die ze gebr
 • Santa Catalina Wheel. - 1. Symbolisch wiel van het martelaarschap van Santa Catalina. Het bestaat uit wiel ingebracht met metalen messen, om te kwellen. Het wordt vooraan gepresenteerd.
 • Schildveld - 1. ruimte of oppervlak dat het interieur van het schild vormt, waarop de verschillende elementen die het schild vormen, zoals de stukken en figuren worden verdeeld. (V. Partities).
 • Semibanda-Faja - 1. Heraldiekcompositie samengesteld uit de vereniging van de bovenste helft van de band en de gordel.
 • spiegel - 1. Figuur die wordt weergegeven in verschillende vormen en ovaal ontwerp, vierkant, rond, met mango, de contour of goudkader is meestal email en hetzelfde, het midden van de zilveren spiegel.
 • Sprankelend - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat eindigt in acute tips. (V. trillen).
 • Tot ziens in golven - 1. Zei van de zien die worden weergegeven die golven vormen.
 • Truncada, Cruz - 1. Kruis gevormd door vierkante rechthoeken gescheiden van elkaar.
 • Vijgenboomblad - 1. Het wordt weergegeven in een lancetoïde vorm met drie bladeren toegevoegd aan de rib. Het is meestal geschilderd als Sinopel.
 • Zwart hoofd - 1. Het wordt weergegeven in profiel, van Saber Color met Crespo Hair, Gules Lips en Ginged in Silver of Gold Oren.