De familienaam Abdul gayoom: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abdul gayoom is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abdul gayoom. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abdul gayoom toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abdul gayoom.

De heraldiek van Abdul gayoom, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abdul gayoom zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abdul gayoom beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abdul gayoom voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abdul gayoom

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abdul gayoom achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abdul gayoom achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abdul gayoom achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abdul gayoom achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abdul gayoom bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abdul gayoom

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abdul gayoom niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abdul gayoom-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abdul gayoom, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abdul gayoom, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Aspada Cruz - 1. Gebruikt door keizer Carlo Magno. Samengesteld uit kruis in "P" en in het midden een mes. Symbool van Christus.
 • Balza - 1. Banner of vlag die wordt gebruikt door de Tempeliers. Het wordt weergegeven met het Tempelierskruis in het midden.
 • Bastillada - 1. stuk waarvan de kantelen worden weergegeven omgekeerd, zoals de gordel in de vorm van kantelen. Het komt van "Bastillé", een Franse stem vanwege toespeling die zijn betekenis heeft die het sterke huis of de oude toren van Campo is, die altijd wordt ver
 • Cabine - 1. Deze constructie wordt weergegeven, geleid met het dak van stro en de wanden van stammen of steen. Het schildert zijn natuurlijke of zilveren en gouden kleur.
 • Carapeteiro - 1. Echte boom van de Portugese heraldiek die zeven armen draagt. Het gebruik ervan is puur heraldisch. (V. CRIQUIL).
 • Centrum van de baas. - 1. Er wordt gezegd van het hoofdpunt van de baas. Eervol stuk.
 • Equilaterals - 1. Termijn die door sommige armoryisten wordt gebruikt om de stukken of cijfers aan te duiden die zijn besteld in 1 en 2. (V. Goed geordend).
 • Flambante - 1. Palos, riemen en golfbanden die op de tip eindigen, worden begrepen alsof het vlammen waren. Het is afgeleid van de Latijnse stem "Flamula", door de vlam, maar onze Heralds willen Flambantes -uitzicht op de Franse stem "Flamb". (V. Flameante
 • Gewond - 1. Er wordt gezegd van het schild met een speer, Saeta, zwaard, vast op het veld en waaruit bloed stond. Je moet de richting van het wapen vastleggen.
 • netto- - 1. Netwerken die worden gebruikt voor vissen of om een ​​dier te vangen. Ze zijn vertegenwoordigd in hun natuurlijke vormen.
 • rust uit - 1. IJzerensteun op de slabbetje van het pantser voor de steun van de speer.
 • Samengevoegd - 1. Zei door sommige auteurs tegen de gecomponeerde Bordura. (V. Componed Bordura, Reponado-A).
 • Schild - 1. Volgens juli van Atienza in zijn woordenboek weerspiegelt het deze term, het kan een scude zijn. (V. escudete).
 • Sinistere batterij - 1. Er wordt gezegd van de batterij, die begint vanaf de tip en de helft rechts vindt zijn hoekpunt in het sinistere kanton van de baas.
 • Versmolten. - 1. Het is van toepassing op bomen waarvan de kofferbak en takken van verschillende email zijn dan hun kofferbak. 2. Wanneer de speer, jeuk, vlag, draagt ​​het het handvat of de ondersteuning van een verschillend glazuur dan dat het juiste is.
 • verstek - 1. Goed kerkelijke figuur of hoofdtooi gebruikt door de paus van Rome in de grote religieuze ceremonies, bisschoppen, abten, vertegenwoordigd met goud of zilver, met de goud of zilveren ines.