De familienaam Abechuco: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abechuco is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abechuco. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abechuco toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abechuco.

De heraldiek van Abechuco, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abechuco zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abechuco beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abechuco voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abechuco

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abechuco achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abechuco achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abechuco achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abechuco achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abechuco bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abechuco

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abechuco niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abechuco-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abechuco, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abechuco, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Angleada - 1. Zei door sommige auteurs op banden, bars, stokken, kruisen, enz., Wiens randen worden gepresenteerd met een rij mediacirkels verenigd door de tips die ze uitkijken. (V. Anglelada, Anglesada, Holding).
 • Bracker - 1. Er wordt gezegd van het stuk of meubilair dat hierboven wordt geplaatst of met een andere overloopt. Voor een auteur ook gemarkeerd. (V. gemarkeerd)
 • Denemarkenkroon - 1. Vergelijkbaar met die van Zweden, maar Surmontada van een trembolerend kruis.
 • diadeemada - 1. Het wordt opgevat als de persoon of een andere religieuze figuur of niet om een ​​cirkel rond het hoofd te dragen, zoals de keizerlijke adelaars en de leeuw van Venetië. (V. nimbo).
 • dorp - 1. In tegenstelling tot de stad, wordt het meestal vertegenwoordigd door rijen huizen op sommige gevolgd door anderen en in drie of vier bestellingen als een riem, in het midden wordt een klokkentoren meestal toegevoegd aan een weerklep. In oude schilden
 • geschreeuwd - 1. Het is van toepassing op elk dier dat wordt gearresteerd of genomen tussen banden of netwerken.
 • Gier - 1. Dit dier wordt in profiel weergegeven of vooraan geplaatst, kijkend naar de rechter of links van het schild.
 • Heer - 1. Honoraire titel waarmee leden van de hoge Engelse adel worden onderscheiden.
 • Omarmd - 1. Term ten onrechte gebruikt door koppeling. (V. Embradado). 2. Zei door sommige auteurs van het dier die de armen tegelijkertijd hebben verhoogd met de bedoeling om te knuffelen of te vertrouwen, hoewel zonder aan te raken.
 • Palo-Semibarra - 1. Samengesteld stuk als gevolg van de unie van de stok en de bovenste helft van de bar.
 • Rampante Leon - 1. De ongebreidelde leeuw is de meest gebruikte figuur in de Spaanse heraldiek, en in mindere mate in de Europeaan, zijn positie is degene die op zijn achterkamers wordt opgetild met de voorklauwen in een aanvalspositie. (Zie ongebreideld).
 • schaduw - 1. Het is de figuur of schaduw die een figuur geeft door een zeer vage passie waarin het veld van het schild wordt gezien, het is meestal van toepassing op de zon of de leeuw.
 • Sinister-faja kanton - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van het sinistere kanton en de gordel.
 • verstek - 1. Goed kerkelijke figuur of hoofdtooi gebruikt door de paus van Rome in de grote religieuze ceremonies, bisschoppen, abten, vertegenwoordigd met goud of zilver, met de goud of zilveren ines.