De familienaam Abejez: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abejez is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abejez. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abejez toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abejez.

De heraldiek van Abejez, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abejez zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abejez beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abejez voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abejez

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abejez achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abejez achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abejez achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abejez achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abejez bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abejez

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abejez niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abejez-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abejez, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abejez, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Bar-bar - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van de bar en voet.
 • Drietand - 1. Er wordt gezegd van het stuk of delen van drie tanden.
 • Gastheer - 1. Katholieke cultobject. Metalen doos waarin niet -geconsecrepeerde hosts worden opgeslagen. Ze kunnen rond en plat worden geverfd waarmee een klein kruis wordt ingebracht.
 • Grill - 1. Gereedschap gevormd door een raster met mango. Het wordt soms opzij gepresenteerd, maar de meest voorkomende positie is de voorkant. Het is meestal geschilderd, hoewel andere kleuren en email worden toegelaten.
 • In het algemeen - 1. Termijn gebruikt door sommige oude auteurs voor de sabelkleur. (V. Sabre).
 • Kroon van Prins van Asturië - 1. gelijk aan het echte van Spanje, maar met vier hoofdbanden. Het behoort tot de erfgenaam van de kroon van Spanje.
 • lagune - 1. Het wordt weergegeven in een deel van het onregelmatig water omgeven door de aarde.
 • ongedeerd - 1. Er wordt gezegd van al dat dier dat geen garnizoen draagt.
 • Ovale jurk - (V. jurk).
 • Perchada - 1. Wanneer een vogel op takken of stammen wordt geplaatst.
 • Santa Catalina Wheel. - 1. Symbolisch wiel van het martelaarschap van Santa Catalina. Het bestaat uit wiel ingebracht met metalen messen, om te kwellen. Het wordt vooraan gepresenteerd.
 • Sinistere flankbeweging - 1. Term gebruikt in heraldiek om de figuur aan te duiden die de sinistere flank van het schild verlaat.
 • soeverein - 1. Er wordt gezegd van het gordijnschild waarvan de beroertes gebogen zijn. 2. Zei door een deel van de gordijnmantelado in curve.
 • Venus - 1. Sinopel kleur in de assemblages van de soevereinen. 2. Vrouwelijke mythologische figuur, vertegenwoordigd door een jonge naakte vrouw met lang haar. Volgens sommige heraldisten moet het worden vertegenwoordigd gekleed.