De familienaam Abeniacar: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abeniacar is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abeniacar. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abeniacar toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abeniacar.

De heraldiek van Abeniacar, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abeniacar zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abeniacar beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abeniacar voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abeniacar

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abeniacar achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abeniacar achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abeniacar achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abeniacar achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abeniacar bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abeniacar

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abeniacar niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abeniacar-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abeniacar, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abeniacar, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Balza - 1. Banner of vlag die wordt gebruikt door de Tempeliers. Het wordt weergegeven met het Tempelierskruis in het midden.
 • Bandriem - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van de gordel en het onderste deel van de band.
 • Beker - 1. Vergelijkbaar met de kelk, kan dekking worden weergegeven. Symboliseerde voorheen de Richomombrie en de grootheid van het koninkrijk.
 • Cruz links - 1. Kruis gevormd door semicirkels aan een buitenkant.
 • Felheid - 1. Term gebruikt om elk dier aan te duiden dat de tanden leert. 2. Wanneer de vissen worden geverfd met de staart en de vinnen van gules, zijn de walvissen en de dolfijnen meestal.
 • Genealoog - 1. Er wordt gezegd dat de studie van genealogieën en lijnen beroep doet.
 • Halve vlucht naar beneden - 1. De uiteinden van de halve vlucht of vleugel moeten in de richting van het schild wijzen.
 • Halve vlucht naar beneden gevormd - 1. Zijn positie is andersom rond de halve vlucht naar beneden.
 • In het algemeen - 1. Termijn gebruikt door sommige oude auteurs voor de sabelkleur. (V. Sabre).
 • meneer - 1. Behandeling die werd gegeven in Spanje die het hoofd van een landhuis was. 1. Nobiliari -titel die in sommige landen neerkwam op Barón en in andere was het lager.
 • ontkoppeld - 1. boom waarvan de beker plat lijkt. 2. Cabria of Chevron met de gesneden punt. 3. Elk figuur of meubels waarin een stuk van de bovenkant is gesneden. (V. Bewegend, berucht).
 • Potenza - 1. Figuur die eindigt in de vorm van "t".
 • Smal - 1. Er wordt gezegd dat het kruis wordt afgenomen tot de helft van zijn breedte past zich aan de bijbehorende meubels en cijfers. Verminderd geachte stuk.
 • Vernederd - 1. Er wordt gezegd van het stuk onder of onder een andere.
 • Vierde - 1. Term die door sommige oude heraldisten wordt gebruikt om de kazerne te noemen. (V. Barracks).
 • Wetenschapsboom - 1. De boom van de wetenschap wordt weergegeven, met vier takken die een cirkel omhoog vormen, en in elk van hen met dertien bladeren. Zeer zeldzame figuur in Spaanse heraldiek.