De familienaam Abenojar: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abenojar is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abenojar. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abenojar toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abenojar.

De heraldiek van Abenojar, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abenojar zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abenojar beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abenojar voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abenojar

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abenojar achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abenojar achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abenojar achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abenojar achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abenojar bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abenojar

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abenojar niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abenojar-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abenojar, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abenojar, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Ameda - 1. stuk vergelijkbaar met de poster, maar van grotere lengte. Gebruikt in Anglo -Saxon Armor.
 • Belgische kroon - 1. Vergelijkbaar met de Spanjaarden en die van Beieren. (Zie Crown of Bavaria, Spaanse Corona).
 • burggraaf - 1. Commissaris of afgevaardigde benoemd door de graaf om in plaats daarvan te regeren. Eer en waardigheidstitel voor de baron. 2. kroon op de biscount. (V. Crowns, Helmets, Vizconde Helmet, Yelmos).
 • Cruz Set - 1. Kruis waarin het onderste uiteinde eindigt in een puntig of verouderd.
 • Gironado - 1. Er wordt gezegd van het schild verdeeld in Jirs. (V. Jironado).
 • Golf Verado. - 1. Zei zie zien dat zonder zilver en Azur de volgorde van zien te volgen die worden weergegeven die golven vormen.
 • Italiaans schild - 1. Ze worden gekenmerkt door veel van hen toilet, ovaal en paardenhead te dragen.
 • Janus - 1. Een van de oude goden van Rome. Hij wordt vertegenwoordigd met twee tegenovergestelde gezichten, een die naar de toekomst of het westen kijkt, en de andere die naar het verleden of oosten kijkt. Aan hem is te wijten aan de naam van de maand januari (Ja
 • lauwerkrans - 1. Sierfiguur gevormd met bloemen, kruiden, met elkaar verweven of verenigd met banden. In heraldiek zijn er verschillende soorten van hen.
 • Mantel - 1. stuk bestaande uit een parel met het bovenste deel van de baas vol, zonder het veld van het schild te zien. 2. Scarlet is geverfd, bekleed met armiños en laag van de kroon die het afmaakt, knopen met veters van kwastjes die twee bullonen vormen
 • Schildveld - 1. ruimte of oppervlak dat het interieur van het schild vormt, waarop de verschillende elementen die het schild vormen, zoals de stukken en figuren worden verdeeld. (V. Partities).
 • stoel - 1. Rig voor paardrijden. Het wordt meestal weergegeven in profiel of voorkant met hangende stijgbeugels. Het heeft de voorkeur om aan te geven hoe laat het komt. 2. De stoel als troon is een symbool van soevereine autoriteit. (V. Mount stoelen).
 • Uitoefenen - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om de valuta aan te duiden. (V. Divisa).
 • We zullen - 1. Deze constructie wordt weergegeven in een cilindrische of vierkante vorm met een boog of zonder het ijzer of steen om de poelie, ketting en kubus te plaatsen. In sommige schilden wordt het weergegeven met een dekking. Symboliek: redding, diepte.