De familienaam Bousie: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Bousie is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Bousie. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Bousie toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Bousie.

De heraldiek van Bousie, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Bousie zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Bousie beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Bousie voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Bousie

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Bousie achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Bousie achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Bousie achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Bousie achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Bousie bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Bousie

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Bousie niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Bousie-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Bousie, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Bousie, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

  • Brood - 1. Zei door sommigen tegen de Bezantes of Roeles die zich een mooi kruis of mes in het midden presenteren, om brood te betekenen.
  • gescheurd - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens armen op zijn beurt elk uit twee sticks bestaan, die als het gaat om scheuren of de belangrijkste openen.
  • Gestribte brug - 1. Degene die driehoekige stukken draagt ​​om de kluizen te ondersteunen.
  • gibeline - 1. Term gebruikt om de merleta's van een gebouw aan te duiden wanneer ze een inkeping of gespleten in hun bovenste deel dragen.
  • gouden arend - 1. Het heeft een verspreide staart, grimmige kleur en bereikt een grotere grootte dan de gewone
  • Hoofdstad - 1. Sierstuk aan het einde en aan het begin van de kolommen. Het wordt normaal gesproken op natuurlijke wijze weergegeven.
  • Kneep - 1. stuk waarvan de golvende profielen een concaaf oppervlak vormen in de vorm van wolk. Er is normaal of klein vaag en de langwerpige mist (Italiaans type). 2. Er wordt gezegd van de schildpartitie met een wolkenvormige scheidslijn. 3. Deel stuk
  • Pampolaat - 1. Email waarmee de bladeren van een wijngaard zijn geverfd.
  • Patronato, wapens van - 1. Zij zijn degenen die een foundation of klanten ervan onderscheiden, ze kunnen ter nagedachtenis aan het instituut dragen.
  • Privilege Shield - 1. verleend of bevestigd door echte genade.
  • Santiago, Cruz de - 1. Zward -vormige Gules -kleur. Symbool van de orde van Santiago de la Espada, ingesteld in 1175. Het was aanvankelijk bekend in de volgorde van de kwetsbare van Cáceres.
  • Set - 1. Het wordt uitgelegd in de gordels, stokken, banden en andere klassen gearceerd of getrokken uit gebladerte onze heraldisten van drie verschillende woorden zijn de moeite waard om de betekenis van deze stem uit te drukken, wanneer ze allemaal dezelfde b
  • slang - 1. Snake vertegenwoordigde golvend, noda of bijt op uw staart. (V. golvend, nuda).
  • Vallei - 1. Het wordt weergegeven tussen twee bergen.
  • Van Heraudie - 1. Het is het oudste heraldische verdrag dat bekend is, geschreven in de Anglo-Normanda-taal tegen de jaren 1341 en 1345, volgens M. de Riquer. Hoewel er vanaf het einde van de dertiende eeuw sommige zelfs ouder zijn, in de vorm van rollen. (Zie armorial)
  • Verdrievoudigd kruis - 1. Cruz gevormd door drie horizontale dwarsbalken die de verticale of centrale dwarsbalk kruisen. Vergelijkbaar met pauselijk.