De familienaam Mattick: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mattick is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mattick. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mattick toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mattick.

De heraldiek van Mattick, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mattick zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mattick beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mattick voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mattick

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mattick achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mattick achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mattick achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mattick achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mattick bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mattick

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mattick niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mattick-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mattick, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mattick, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

  • aanhoudende baas - 1. Er wordt gezegd van het onderste derde deel van de baas is van verschillende email dan deze dan het veld van het schild.
  • Adommed - 1. Wanneer het ene stuk met het andere wordt geladen. Niet meer gebruikte term. (V. versierd).
  • Avis, Order of the Avis - 1. Militaire orde al gedoofd, opgericht in Portugal in 1162, ook wel Order van San Benito de Avis genoemd. Breng Florelisada Cruz van Sinopel mee. (V. Alcántara).
  • Beker - 1. Vergelijkbaar met de kelk, kan dekking worden weergegeven. Symboliseerde voorheen de Richomombrie en de grootheid van het koninkrijk.
  • Ijdel - 1. Termen die in sommige oude edelen worden gebruikt om het stuk of vacuüm of lege figuur binnen het schildveld te beschrijven. (V. leeg, bokt, hol, leeg, leeg, ijdel.).
  • Knoestig - 1. Zei door sommigen tegen de kofferbak van de bomen en andere heraldische figuren. 2. geciteerd door sommige auteurs voor de tegenstrijdigheid en uit. (V. ContradeSbrancado, UIT).
  • Nebulade band - 1. Band gevormd door kleine golvingen als wolken. (V. Nebulatie).
  • ontbloot - 1. Er wordt gezegd van het kruisvormige kruis van San Andrés. (V. Cruz de San Andrés, Aspa).
  • smalle baas - 1. Hij die tweederde van zijn gewone breedte heeft.
  • Tajado en Flechado - 1. Er wordt gezegd van het schild verdeeld in twee delen in de vorm van een balk en het midden van de een doordringt de andere in de vorm van een punt en pijl.
  • Tot ziens in stok - 1. Zei dat je je in een stoksituatie zou zien plaatsen.
  • Uitoefenen - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om de valuta aan te duiden. (V. Divisa).
  • Van Heraudie - 1. Het is het oudste heraldische verdrag dat bekend is, geschreven in de Anglo-Normanda-taal tegen de jaren 1341 en 1345, volgens M. de Riquer. Hoewel er vanaf het einde van de dertiende eeuw sommige zelfs ouder zijn, in de vorm van rollen. (Zie armorial)
  • Vid -stam - 1. Figuur die wordt weergegeven met zijn groene bladeren met zijn paarse fruit, maar het moet worden aangegeven, de clusters hangen en gek.
  • Volledige wapens - 1. Aan die van het hoofd van het gezin zonder enige aanpassing of toevoeging en dat ze ook de erfgenaam van het gezin kunnen dragen, maar niet de tweede kinderen die gedwongen werden om enig verschil te introduceren, onthullend dat ze geen hoofd waren van
  • Voor je - 1. Term gebruikt om de menselijke figuur aan te duiden, in deze situatie geplaatst.