De familienaam Mcann: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mcann is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mcann. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mcann toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mcann.

De heraldiek van Mcann, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mcann zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mcann beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mcann voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mcann

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mcann achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mcann achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mcann achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mcann achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mcann bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mcann

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mcann niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mcann-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mcann, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mcann, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • aanhoudende baas - 1. Er wordt gezegd van het onderste derde deel van de baas is van verschillende email dan deze dan het veld van het schild.
 • bloed - 1. Rode kleur. Vergelijkelijk gebruikt door sommige oude auteurs bij het beschrijven van gules. (V. Gules).
 • Buitenlands - 1. Wanneer een wapen niet onderworpen is aan de regels van het blazon. 2. Er wordt gezegd van valse wapens.
 • Cherubijn - 1. Alleen het hoofd van een engel met twee vleugels wordt meestal getekend, met goudhaar en vleugels kunnen geëmailleerd goud of zilver zijn met een gezicht van anjer, maar het moet het email aangeven waarin het is geverfd. 2. Extern ornament van het schi
 • Chevron geloofde - 1. Deze term wordt toegepast op de chevron die wordt geloofd. Gebruikt in Engels en Europese heraldiek. (V. geloofde, aanmoediging).
 • Chimere figuren - (V. Ampistra, Argos, Arpía, Basilisco, Centauro, Dragon, Sphinx, Phoenix, Tap, Hidra, Janus, Chimera, Salamandra, Triton, Unicorn).
 • Cruz links - 1. Kruis gevormd door semicirkels aan een buitenkant.
 • Gesmokkeld - 1. Er wordt op zijn beurt van het snij- en kuddeschild gezegd, zodat de bands van de baas tegen die van het andere email zijn, gelegen op de punt.
 • Gevleugelde Leon - 1. Chimerische figuur. Het wordt weergegeven met uitgebreide vleugels.
 • Grote driehoek - 1. Termijn die door enkele oude heraldisten wordt gebruikt bij het beschrijven van de voorziening van enig stuk in twee en één, of besteld. (Zie goed geordend, twee en één, driehoek).
 • Kanarie - 1. Ave. wordt normaal weergegeven met goud, gehakt of getoond met de kleuren en email die natuurlijk zijn.
 • netto- - 1. Netwerken die worden gebruikt voor vissen of om een ​​dier te vangen. Ze zijn vertegenwoordigd in hun natuurlijke vormen.
 • Schild hart - 1. Er wordt gezegd van de afgrond of het centrum van het schild.
 • Semipalo-Barra - 1. Samengesteld stuk als gevolg van de unie van de bovenste helft van de stok en de balk.
 • Stick-semibanda - 1. Het is het resultaat van de Unie en de onderste helft van de band.
 • Surmotado Chief - 1. De baas wiens bovenste derde van email verschilt van het veld van het schild en de baas.
 • Vallea - 1. Grote nekkleding en teruggekeerd op de rug, schouders en borst die vooral in Vlaanderen (België) werd gebruikt en in de 16e eeuw in Spanje geïntroduceerd.
 • wiel - 1. Het wordt weergegeven in een cirkelvormige en radio's. Symboliek: kracht.