De familienaam Mcconn: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mcconn is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mcconn. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mcconn toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mcconn.

De heraldiek van Mcconn, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mcconn zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mcconn beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mcconn voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mcconn

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mcconn achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mcconn achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mcconn achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mcconn achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mcconn bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mcconn

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mcconn niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mcconn-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mcconn, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mcconn, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Ancorada Cruz Bifida - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens hoofd is verdeeld in twee acute punten één naar de rechterhand en de andere richting de sinister en het rinkelen. Het is omgekeerd.
 • bloed - 1. Rode kleur. Vergelijkelijk gebruikt door sommige oude auteurs bij het beschrijven van gules. (V. Gules).
 • Cruz de San Andrés - 1. Kruis gevormd door twee dwarsbalken geplaatst in Aspa. (V. Cruz Aspa).
 • Dubbele teller -verwijderd - 1. Zei door sommige auteurs tegen het stuk die aan beide kanten dubbel wordt aangemoedigd, maar hun openingen vallen niet samen, dat wil zeggen dat ze van de ene kant met de andere zijn afgewisseld. (V. tegenbrower).
 • Genageld - 1. Er wordt gezegd van het stuk, wiens nagels van verschillende email zijn dan de hoofdfiguur.
 • Gewei - 1. Wanneer een dier wordt vertegenwoordigd met zijn kroonlijst, is het zijn eigen kroonlijst, altijd met de meest acute of terminale onderdelen die aan de baas zijn gericht.
 • Hamer - 1. Het wordt weergegeven in heraldiek met de rechterhand en het handvat in de stok geplaatst, kijkend naar de punt.
 • Harp - 1. Het wordt ten onrechte door sommige heraldisten door Dante gezegd. (Zie Dantelado).
 • In het algemeen - 1. Termijn gebruikt door sommige oude auteurs voor de sabelkleur. (V. Sabre).
 • Koning van de wapens - 1. Positie ten dienste van de soevereine koning, zijn missie bestond in vorige tijden, wees een drager van de oorlogsverklaring en publiceer La Paz, bereid de wapenschilden voor volgens de regels van de Blazon, of ze nu familie of gemeenten zijn. Gekleed
 • Margrave Corona - 1. Vergelijkbaar met de hertogen van Duitsland. Open kroon circuleerde met armiños met drie hoofdbanden, samengevoegd in het bovenste deel, in Pearl besteed.
 • Mislukte chevron - 1. Deze term wordt toegepast op de chevron waarin het hoekpunt van deze laatste is gescheiden. (V. mislukt).
 • Papegaai - 1. Ave. Het is meestal groen geverfd, hoewel het in een andere kleuren kan optreden. Het verschijnt meestal in actie om te marcheren naast het schild. Symbool van de heer die trots is op zijn blazon.
 • Tafelkleed - 1. Curvilineal of driehoekig stuk van het gordijn of het Mantelado -schild. (V. Cortinated, Mantelado).
 • Tegenbrower - 1. Rij van inkepingen van verschillende emaille op dezelfde gordel, stok, band of balk, komen niet overeen met die hierboven met de bodem (v. Contracles, contraloos).
 • Vídamo - 1. kerkelijke advocaat benoemd door de koning van Frankrijk, die vervolgens aan de leken overging met de verplichting om kerkelijke goederen te verdedigen.