De familienaam Mccardell: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mccardell is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mccardell. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mccardell toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mccardell.

De heraldiek van Mccardell, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mccardell zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mccardell beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mccardell voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mccardell

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mccardell achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mccardell achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mccardell achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mccardell achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mccardell bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mccardell

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mccardell niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mccardell-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mccardell, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mccardell, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Ancorada Cruz Bifida - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens hoofd is verdeeld in twee acute punten één naar de rechterhand en de andere richting de sinister en het rinkelen. Het is omgekeerd.
 • dit wat - 1. Lang en smal -bladeren zwaard van driehoekig gedeelte van zeer scherpe tips Witwapen Geschikt om pijn te doen (Lunge).
 • Flanchis - 1. Term die wordt gebruikt om een ​​figuur aan te duiden in de vorm van sotuer abcisa en klein, kan alleen in het veld of in verschillende van hen gaan. (V. Flanquis).
 • Gebroken kolom - 1. Een kolom, gebroken in twee helften, vertegenwoordigt de sterkte in heraldiek.
 • Genageld - 1. Er wordt gezegd van het stuk, wiens nagels van verschillende email zijn dan de hoofdfiguur.
 • Gevuld - 1. stuk waarvan de randen worden afgeslacht of geprofileerd uit verschillende email.
 • Gewei - 1. Er wordt gezegd van een soort romp of jachthoorn van verminderde afmetingen gemaakt van de hoorn van een bovine -dier.
 • Gironado in Sotuer - (V. Jironado in ASPA).
 • Greise - 1. Zeven armen kandelaar -vormige bomen. (V. Carapeteiro, Crququier).
 • Grote driehoek - 1. Termijn die door enkele oude heraldisten wordt gebruikt bij het beschrijven van de voorziening van enig stuk in twee en één, of besteld. (Zie goed geordend, twee en één, driehoek).
 • Open - 1. De ramen en deuren van kastelen, torens of andere figuren wanneer het veld van het schild of het glazuur van het stuk dat ze hieronder hadden, wordt gezien. De roesters, macles en sterren of rozetten die de sporen dragen, zoals het is
 • soeverein - 1. Er wordt gezegd van het gordijnschild waarvan de beroertes gebogen zijn. 2. Zei door een deel van de gordijnmantelado in curve.
 • Spin - 1. Dit insect wordt weergegeven voor profiel of rug, op uw stof of zonder.
 • spoor - 1. Noem dat sommige Italiaanse handelaren aan Lambel geven. (V. Lambel).
 • Venablo - 1. Kort en landdardo of land bestaande uit een dunne en cilindrische staaf afgewerkt op een ijzeren blad in de alveolaatvorm. In de zestiende eeuw in Spanje was het de onderscheidende van Alferez. (V. pijl, speer).
 • Vid -stam - 1. Figuur die wordt weergegeven met zijn groene bladeren met zijn paarse fruit, maar het moet worden aangegeven, de clusters hangen en gek.