De familienaam Mcgill: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mcgill is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mcgill. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mcgill toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mcgill.

De heraldiek van Mcgill, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mcgill zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mcgill beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mcgill voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mcgill

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mcgill achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mcgill achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mcgill achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mcgill achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mcgill bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mcgill

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mcgill niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mcgill-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mcgill, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mcgill, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • beschadigd - 1. Term gebruikt door sommige oude auteurs. Er werd gezegd toen het veld, riemen, stokken en andere genuanceerde van verschillende kleuren en folkvormige emaille of arabeske figuren van verschillende email of hetzelfde emaille. Zeer gebruikt in wat arsena
 • bloed - 1. Rode kleur. Vergelijkelijk gebruikt door sommige oude auteurs bij het beschrijven van gules. (V. Gules).
 • Dolfijnkroon van Frankrijk - 1. Het verschilt van de koninklijke van Frankrijk door in plaats van acht hoofdbanden, vier dolfijnen, waarvan de verenigde staarten zijn gesloten door een dubbele bloem van Lis.
 • Gemakte batterij - 1. Het is de batterij bestaande uit drie batterijen, soms toegevoegd door bloemen van LIS of andere cijfers.
 • Genealoog - 1. Er wordt gezegd dat de studie van genealogieën en lijnen beroep doet.
 • Koperslager - 1. Binnenlands gebruiksvoorwerp dat wordt gebruikt om warmte aan de voeten in de kamers te geven. Het wordt meestal weergegeven met vurige of vlammende sintels.
 • Luipaard - 1. Het wordt weergegeven in een interne houding met het hoofd recht, met de twee ogen met de staart gebogen. Als dit wordt verhoogd, wordt het een grimmid of ongebreideld genoemd. Net als de leeuwen als ze in aantal van de twee zijn, wordt één front gepla
 • Mislukte chevron - 1. Deze term wordt toegepast op de chevron waarin het hoekpunt van deze laatste is gescheiden. (V. mislukt).
 • Nobele attributen. - 1. Deze groep komt overeen met de kronen, helmen, top, lambrequins, mantels, venera's. Bijzondere heraldrytekens om de kwaliteit te bepalen van het individu dat ze gebruikt. Ze zijn niet erfelijk en weerspiegelen de persoonlijkheid van degenen die ze gebr
 • Potenza - 1. Figuur die eindigt in de vorm van "t".
 • Sayo - 1. breed en lang jas. In de middeleeuwen de edelen droegen ze het onder het pantser. Het was gemaakt van wol-, leer- en ijzeren mazen. Het gaasniveau komt ervan.
 • Smal - 1. Er wordt gezegd dat het kruis wordt afgenomen tot de helft van zijn breedte past zich aan de bijbehorende meubels en cijfers. Verminderd geachte stuk.
 • Stortvloed - 1. Snel en onregelmatig water verloop van lage lengte waarvan het koers abrupt en gewelddadig groeit. Het wordt weergegeven tussen twee bergen of rotsen, geschilderd met azuurblauwe en zilveren kleur. De overvloed aan dingen verschijnt en symboliseert gro
 • Tegenovergestelde - 1. Breng aan op dieren die in de tegenovergestelde richting kijken.
 • Vernederd - 1. Er wordt gezegd van het stuk onder of onder een andere.
 • Vívora - 1. Snake. Het wordt vertegenwoordigd, in stok gezet en zwaaide of alleen nek en hoofd uit een ketel, in de handgrepen of in vazen, copones, copones of een kruis of andere stukken afgemaakt, worden ze in het heraldische taalgringolaat genoemd. Som