De familienaam Mcall: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mcall is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mcall. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mcall toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mcall.

De heraldiek van Mcall, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mcall zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mcall beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mcall voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mcall

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mcall achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mcall achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mcall achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mcall achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mcall bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mcall

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mcall niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mcall-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mcall, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mcall, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Bar-bar - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van de bar en voet.
 • Bureaulade Cruz - 1. Het is het kruis dat vol zit met boren.
 • Carapeteiro - 1. Echte boom van de Portugese heraldiek die zeven armen draagt. Het gebruik ervan is puur heraldisch. (V. CRIQUIL).
 • Chevron geloofde - 1. Deze term wordt toegepast op de chevron die wordt geloofd. Gebruikt in Engels en Europese heraldiek. (V. geloofde, aanmoediging).
 • donladion - 1. Term gebruikt om het stuk aan te duiden waarvan het profiel bestaat uit kleine tanden. 2. Volgens sommige handelaren de ruimte tussen elke tand als deze cirkelvormig is. (V. Danchado).
 • Gekrompen leeuw - 1. Term gebruikt om de leeuw aan te duiden die wordt ondersteund in zijn achterkamers.
 • Gevormd - 1. Figuur dat in zijn contour wordt geprofileerd van verschillende email. (V. Contorn, geprofileerd).
 • Gewei - 1. Wanneer een dier wordt vertegenwoordigd met zijn kroonlijst, is het zijn eigen kroonlijst, altijd met de meest acute of terminale onderdelen die aan de baas zijn gericht.
 • Huis - 1. Het is meestal geschilderd met de deur, vergezeld van twee ramen. Het symboliseert gastvrijheid en beveiliging.
 • Jaloezie - 1. Blazon of stuk wanneer bedekt met stokken, langwerpige stukken, zoals aanhangwagens of speren op de vorm van een mes of kruisen als een rooster of hek. (V. Frozen).
 • ontbloot - 1. Er wordt gezegd van het kruisvormige kruis van San Andrés. (V. Cruz de San Andrés, Aspa).
 • Poort - 1. Gat achtergelaten op een muur tot binnenkomst naar een hut of behuizing. Ze moeten zich aanpassen aan de email van de figuur. Anders wordt gezegd dat wordt verduidelijkt. Symboliek: scheiding, openbaring. (Zie Clarified-A).
 • Schildpad - 1. Dit dier wordt weergegeven uit de schaal, kop, benen en staart. Dit embleem is een heraldry -relikwie van de kruistochten. Misschien om de trage inspanning te betekenen, maar constant in de strijd om het christendom op te leggen. Volgens sommigen
 • Senescalato - 1. Positie, waardigheid, gebruik van senescaal.
 • Vallei - 1. Het wordt weergegeven tussen twee bergen.
 • Woest - 1. Er wordt gezegd van de stier, de koe of een ander viervoudig dier in ongebreidelde houding, opgevoed door zijn achterpoten. (V. geagiteerd).