De familienaam Abderrahman: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abderrahman is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abderrahman. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abderrahman toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abderrahman.

De heraldiek van Abderrahman, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abderrahman zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abderrahman beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abderrahman voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abderrahman

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abderrahman achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abderrahman achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abderrahman achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abderrahman achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abderrahman bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abderrahman

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abderrahman niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abderrahman-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abderrahman, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abderrahman, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Bandachtige band - 1. Band gevormd door zwarten. (V. Tegenoverladen).
 • Bastillada - 1. stuk waarvan de kantelen worden weergegeven omgekeerd, zoals de gordel in de vorm van kantelen. Het komt van "Bastillé", een Franse stem vanwege toespeling die zijn betekenis heeft die het sterke huis of de oude toren van Campo is, die altijd wordt ver
 • Belgische kroon - 1. Vergelijkbaar met de Spanjaarden en die van Beieren. (Zie Crown of Bavaria, Spaanse Corona).
 • Camba - 1. Zei door sommige auteurs tegen de wielen van de auto's.
 • Cruz Chief - 1. Het is het resultaat van de vereniging van de baas en het kruis.
 • Gehakt - 1. Het is van toepassing op de vogel die de piek van verschillende email heeft dan de rest van het lichaam. (V. Scholarship).
 • Heraldiek - 1. Heraldo -positie. 2. Naam gegeven aan de ceremonie die werd gemaakt om de Heralds te dopen, een handeling waarin de koning een glas wijn op de kop van de aanvrager leegmaakte.
 • ingezet - 1. zei van de adelaar of een vogel, die de ingezette vleugels draagt.
 • Oude Gironado - 1. Er wordt gezegd van het Jironed Shield in een kruis of kruis van San Andrés.
 • Persoonlijk schild - 1. Samengesteld uit de kazerne die overeenkomen met primitieve wapens, met de toegevoegde links.
 • Priesterkroon - 1. Verschillende onderwerpen werden gemaakt, voornamelijk olijfboom en spikes.
 • roer - 1. Afscherming, stuk of cijfer geladen met roeles in aantal groter dan negen.
 • Sabel - 1. Naam gegeven aan de zwarte kleur die wordt gebruikt in heraldiek, grafisch weergegeven door een verticale kras en een andere horizontaal vormt een rooster. Er is een overtuiging dat blazonen die deze kleur dragen, verplicht zijn om degenen te helpen di
 • Shyan - 1. Term gebruikt om dieren aan te duiden die de tong, nagels, staart missen. 2. Er wordt gezegd van witte wapens met de gebroken punt, wiens onvolkomenheden in de figuren en stukken een strafnota zijn. 3. zei over het schild waarin ze zijn verwijderd
 • Vídamo - 1. kerkelijke advocaat benoemd door de koning van Frankrijk, die vervolgens aan de leken overging met de verplichting om kerkelijke goederen te verdedigen.
 • Vierde - 1. Term die door sommige oude heraldisten wordt gebruikt om de kazerne te noemen. (V. Barracks).