De familienaam Abdur-rahkman: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abdur-rahkman is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abdur-rahkman. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abdur-rahkman toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abdur-rahkman.

De heraldiek van Abdur-rahkman, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abdur-rahkman zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abdur-rahkman beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abdur-rahkman voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abdur-rahkman

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abdur-rahkman achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abdur-rahkman achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abdur-rahkman achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abdur-rahkman achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abdur-rahkman bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abdur-rahkman

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abdur-rahkman niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abdur-rahkman-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abdur-rahkman, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abdur-rahkman, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

  • Biridisch - 1. Het is het resultaat van een volledig en smal kruis, gemarkeerd op een sotuer of een flanquis.
  • Cabriado - 1. Er wordt gezegd van het schild of de wrongel van metaal- en kleurgeiten afwisselend. (V. Chevronado).
  • Lepel - 1. Binnenlands keukengerei en heraldiekfiguur vertegenwoordigd door een handvat en een concaaf mes.
  • Liss - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om verschillende LIS -bloemen in het schildveld te definiëren. (V. Lis, Flower of Lis).
  • Saturnus - 1. Vijk de kleurnaam in echte assemblages.
  • spiegel - 1. Figuur die wordt weergegeven in verschillende vormen en ovaal ontwerp, vierkant, rond, met mango, de contour of goudkader is meestal email en hetzelfde, het midden van de zilveren spiegel.
  • Stigma - 1. Signaal of merk in het menselijk lichaam. Het wordt weergegeven in de vorm van een bloedende pijn, symboliseert de zweren van de voeten, handen en kant van Jezus Christus.
  • Vallei - 1. Het wordt weergegeven tussen twee bergen.
  • Volledig kruis - 1. Er wordt gezegd van het kruis gevormd door twee dwarsbalken, die alle kanten van het schild raken. (V. Cruz vol).
  • Willekeurige wapens - 1. Degenen die zijn aangenomen door griezel of ijdelheid, door een persoon, zonder te hebben verleend door een instelling.