De familienaam Mcevily: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mcevily is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mcevily. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mcevily toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mcevily.

De heraldiek van Mcevily, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mcevily zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mcevily beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mcevily voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mcevily

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mcevily achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mcevily achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mcevily achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mcevily achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mcevily bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mcevily

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mcevily niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mcevily-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mcevily, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mcevily, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Alligator - 1. Figuur die het dier met dezelfde naam reproduceert. Hij wordt vertegenwoordigd met zijn mond open en toont zijn tanden, zijn positie kan variëren in het schild, hoewel hij meestal naar de rechterhand kijkt. Dit cijfer werd toegekend of aangenomen aan w
 • Bandband - 1. stuk dat het resultaat is van de vereniging van de band en de gordel.
 • Bollonen - 1. Zei over de nagels van verschillende email dan het stuk of pantser dat ze draagt.
 • Geringd - 1. stuk wiens armen zijn afgewerkt met ringen, vooral La Cruz en de sotuer. 2. De graf die de ringen of ring van een glazuur heeft anders dan de kleur van de plaat. (V. Clechado, Rough-A).
 • Hoefijzer - 1. Het moet worden weergegeven met zeven nagels of gaten. Normaal gesproken komen de uiteinden van het hoefijzer naar de tip., Als dit moet aangeven. Symboliseert: bescherming.
 • Jeruzalem, Cruz - 1. Versterkte kruisen die vier kruisen in de gaten van hun armen dragen, die eenvoudig of ook krachtig kunnen zijn.
 • Koperslager - 1. Binnenlands gebruiksvoorwerp dat wordt gebruikt om warmte aan de voeten in de kamers te geven. Het wordt meestal weergegeven met vurige of vlammende sintels.
 • Natuurlijk - 1. Term gebruikt om de cijfers aan te duiden die typisch zijn voor de natuur. (V. Natuurlijke figuren).
 • Orchylar - 1. Er wordt gezegd van het stuk gepresenteerd in een vorkvorm. Als de León -staart, die soms in twee is verdeeld.
 • Oude kroon - 1. Het is de kroon die is samengesteld uit een cirkel versierd met tips of stralen, al het goud geëmailleerd.
 • Priesterkroon - 1. Verschillende onderwerpen werden gemaakt, voornamelijk olijfboom en spikes.
 • roze - 1. Er wordt gezegd van het schild of de figuur van rozen.
 • Saturnus - 1. Vijk de kleurnaam in echte assemblages.
 • Schildhoofd - 1. Volgens sommige schrijvers is het hoofd van het schild. 2. Bovenste van het lichaam van de mens of dier. Ze worden gewoonlijk in profiel weergegeven en kijken naar de rechterflank, in een ander geval moet u dit aangeven.
 • Tahalí - 1. Brede lederen band die van de rechterschouder naar de taille wordt gehouden en dat het zwaard vasthoudt.
 • Verdrievoudigd kruis - 1. Cruz gevormd door drie horizontale dwarsbalken die de verticale of centrale dwarsbalk kruisen. Vergelijkbaar met pauselijk.