De familienaam Mcfall: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mcfall is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mcfall. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mcfall toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mcfall.

De heraldiek van Mcfall, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mcfall zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mcfall beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mcfall voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mcfall

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mcfall achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mcfall achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mcfall achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mcfall achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mcfall bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mcfall

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mcfall niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mcfall-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mcfall, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mcfall, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Aguila van Italië - 1. Het wordt weergegeven met een enkele kop, afzonderlijke vleugels, maar niet verhoogd en gelijmd staart.
 • Ancorada - 1. Er wordt gezegd van een kruis, van een sotuer en in het algemeen van elk stuk, wiens ledematen in de weg van de ankers terechtkomen. (V. verankerd).
 • Cabo de Armería huis - 1. Solar House van het grote familielid, hoofd van zijn afkomst in Navarra. Ook wel Palacio Cabo de Armería genoemd.
 • Capelo - 1. Timbre gebruikt in kerkelijke heraldiek. Meeuwen bekleed, met vijftien kwastjes in afwachting van koorden geplaatst in piramidale vorm die door kardinalen wordt gebruikt. Van Sinopel met tien kwastjes voor de aartsbisschoppen en met zes van dezelfde kl
 • Chief-sotuer - 1. stuk dat bestaat uit de baas en de sotuer.
 • Contrafilete - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat twee filets draagt. (V. Fillet, Threchor).
 • gescheurd - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens armen op zijn beurt elk uit twee sticks bestaan, die als het gaat om scheuren of de belangrijkste openen.
 • Gier - 1. Dit dier wordt in profiel weergegeven of vooraan geplaatst, kijkend naar de rechter of links van het schild.
 • King's hoofd - 1. Het wordt weergegeven in profiel of voorkant, met de bebaarde en gekroond naar de oude.
 • Knoestig - 1. Zei door sommigen tegen de kofferbak van de bomen en andere heraldische figuren. 2. geciteerd door sommige auteurs voor de tegenstrijdigheid en uit. (V. ContradeSbrancado, UIT).
 • Kroon van Prins van Asturië - 1. gelijk aan het echte van Spanje, maar met vier hoofdbanden. Het behoort tot de erfgenaam van de kroon van Spanje.
 • Perchada - 1. Wanneer een vogel op takken of stammen wordt geplaatst.
 • Profielkruis - 1. Kruis waarin het een biefstuk eromheen draagt ​​van verschillende email dan de figuur.
 • Schildhoofd - 1. Volgens sommige schrijvers is het hoofd van het schild. 2. Bovenste van het lichaam van de mens of dier. Ze worden gewoonlijk in profiel weergegeven en kijken naar de rechterflank, in een ander geval moet u dit aangeven.
 • Surmotado Chief - 1. De baas wiens bovenste derde van email verschilt van het veld van het schild en de baas.
 • Terras - 1. Figuur die de grond weergeeft en waarin andere figuren worden geplaatst, het bevindt zich op het puntje van het schild, ze zijn meestal geschilderd in Sinopel of natuurlijk. Bezet de baard of campagne van het schild als een land en lijkt meestal op een
 • Tot - 1. Naam die verwijst naar de vleugels van elke vorm van vogel. Geef aan in de positie die wordt weergegeven. Ze trekken meestal altijd aan het hoofd van het schild, anders moet hun positie worden aangegeven. (V. vlucht).
 • Trofee - 1. Set militaire wapens en badges gegroepeerd met enige symmetrie, zoals kogels, kanonnen, geweren, granaten, picas, drums, enz.