De familienaam Mcgray: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mcgray is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mcgray. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mcgray toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mcgray.

De heraldiek van Mcgray, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mcgray zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mcgray beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mcgray voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mcgray

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mcgray achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mcgray achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mcgray achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mcgray achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mcgray bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mcgray

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mcgray niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mcgray-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mcgray, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mcgray, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Bretesado - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat kantelen in al zijn delen, onderste, bovenste en zijkanten of randen van het schild draagt.
 • Chief-sotuer - 1. stuk dat bestaat uit de baas en de sotuer.
 • Hidalguía - 1. Er wordt gezegd dat de kwaliteit van Hidalgo heeft.
 • In de vieren - 1. Termijn die door sommige oude heraldisten wordt gebruikt om het kwartaal te definiëren. (V. Quarter).
 • Italiaans schild - 1. Ze worden gekenmerkt door veel van hen toilet, ovaal en paardenhead te dragen.
 • Klaar - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om de listel aan te duiden. (V. Listel).
 • Markieshelm - 1. vooraan, zilver, bekleed met gules en met zeven roosters, bordura en roosters, vast met goud.
 • Natie, wapens van - 1. Zij zijn die welke worden gebruikt door naties, koninkrijken en republieken.
 • Oude Gironado - 1. Er wordt gezegd van het Jironed Shield in een kruis of kruis van San Andrés.
 • Priesterkroon - 1. Verschillende onderwerpen werden gemaakt, voornamelijk olijfboom en spikes.
 • Privilege Shield - 1. verleend of bevestigd door echte genade.
 • Roel Jironado - 1. De Jironado Roel is meestal twaalf alternatieve en gebogen stukken, zes kleuren en zes metaal.
 • Spectrum - 1. Samengesteld stuk als gevolg van de unie van de baas en een stok die de rechterhandige flank raakt. Gebruikt in het Italiaans pantser.
 • Trap - 1. Term gebruikt om elk stuk of figuur aan te duiden, vooral de sotuer en het kruis waarvan de armen gebogen zijn, verbreden in zijn ledemaat. U kunt het kruis verschillende vormen en manieren presenteren die moeten worden aangegeven. (V. Pate, Cruz Teuto
 • Truncada, Cruz - 1. Kruis gevormd door vierkante rechthoeken gescheiden van elkaar.
 • Vívora - 1. Snake. Het wordt vertegenwoordigd, in stok gezet en zwaaide of alleen nek en hoofd uit een ketel, in de handgrepen of in vazen, copones, copones of een kruis of andere stukken afgemaakt, worden ze in het heraldische taalgringolaat genoemd. Som