De familienaam Mchale: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mchale is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mchale. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mchale toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mchale.

De heraldiek van Mchale, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mchale zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mchale beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mchale voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mchale

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mchale achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mchale achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mchale achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mchale achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mchale bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mchale

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mchale niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mchale-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mchale, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mchale, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Bandhoofd - 1. Het is het resultaat van de vereniging van de baas en de band.
 • Bezante Tortillo - 1. Zei van de Bezante wanneer het lijkt gesneden, feest, trchado of plakje kleur en metaal, op voorwaarde dat hij eerst verschijnt. Ook wel tortillo-beza genoemd.
 • Cordada - 1. Wanneer een muziekinstrument snaren van verschillende metal draagt, wordt het koord gezegd. 2. Ook gezegd over de verbijsterde boogreeks.
 • Gemeenschap, wapens - 1. Ze zijn de blazonen gecorrigeerd voor bedrijven, instellingen, religieuze congregaties, verenigingen.
 • Gevuld - 1. stuk waarvan de randen worden afgeslacht of geprofileerd uit verschillende email.
 • Gewei - 1. Er wordt gezegd van een soort romp of jachthoorn van verminderde afmetingen gemaakt van de hoorn van een bovine -dier.
 • In de vieren - 1. Termijn die door sommige oude heraldisten wordt gebruikt om het kwartaal te definiëren. (V. Quarter).
 • Jironada Cruz - 1. Er wordt gezegd van het kruis waarin in het midden vier girons van elke arm van alternatieve kleuren samenkomen.
 • landhuis - 1. Territorium onderworpen aan het domein van de Heer of de dame en gelijk aan het bestuur van een van hen.
 • Pampolaat - 1. Email waarmee de bladeren van een wijngaard zijn geverfd.
 • Patriarchaal kruis - 1. Cruz gevormd door twee transfers de kortste bovenste de onderste de onderste door een andere verticaal gekruist. (V. Cruz de Lorena).
 • Slang - 1. Het wordt weergegeven in het schild in een stok- en golfsituatie.
 • Tegenovergestelde - 1. Breng aan op dieren die in de tegenovergestelde richting kijken.
 • Uitlaat - 1. Samen of distribueer het schild, stuk, figuur, in ontsnappingen.