De familienaam Mchone: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mchone is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mchone. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mchone toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mchone.

De heraldiek van Mchone, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mchone zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mchone beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mchone voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mchone

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mchone achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mchone achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mchone achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mchone achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mchone bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mchone

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mchone niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mchone-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mchone, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mchone, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Bavarian Crown - 1. Vergelijkbaar met de kroon van Spanje. Gouden cirkel verrijkte steentjes, versterkt door acht bloemen van acanthus bladeren, selderij, afgewisseld met elk één parel, die worden vastgehouden door acht hoofdbanden (er worden er slechts vijf gezien), in p
 • Buitenlands - 1. Wanneer een wapen niet onderworpen is aan de regels van het blazon. 2. Er wordt gezegd van valse wapens.
 • Dubbele teller -verwijderd - 1. Zei door sommige auteurs tegen het stuk die aan beide kanten dubbel wordt aangemoedigd, maar hun openingen vallen niet samen, dat wil zeggen dat ze van de ene kant met de andere zijn afgewisseld. (V. tegenbrower).
 • Eanzado - 1. Er wordt gezegd van elk dier dat wordt weergegeven in houding van hardlopen, vooral het hert.
 • Gevleugelde Leon - 1. Chimerische figuur. Het wordt weergegeven met uitgebreide vleugels.
 • Jacht - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt, zei door het dier dat wordt weergegeven in actie om te jagen.
 • Knoop - 1. Loop die wordt weergegeven door een tape, touw, met twee uiteinden en verschillende cirkels in het midden ervan vormen.
 • Koperslager - 1. Binnenlands gebruiksvoorwerp dat wordt gebruikt om warmte aan de voeten in de kamers te geven. Het wordt meestal weergegeven met vurige of vlammende sintels.
 • Kruisbanda - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat bestaat uit de vereniging van het kruis en de band.
 • Malarlar - 1. Er wordt gezegd van de Vallar -kroon die sommige van zijn componenten zijn aangepast die de paliza imiteren. (V. Corona Vallar).
 • Nebulade band - 1. Band gevormd door kleine golvingen als wolken. (V. Nebulatie).
 • ondersteund - 1. Said over de stukken of cijfers die worden ondersteund aan anderen.
 • Oude kroon - 1. Het is de kroon die is samengesteld uit een cirkel versierd met tips of stralen, al het goud geëmailleerd.
 • Privilege Shield - 1. verleend of bevestigd door echte genade.
 • Ricohombre - 1. Degene die tot de eerste adel van Spanje behoorde. Hij bekleedde de palatine of administratieve positie, promootte een deel van de Koninklijke Raad en nam deel aan de Cortes.
 • Rooster - 1. Er wordt gezegd van het bevroren schild, wanneer de spitspunten van de site zijn vastgelopen uit een ander email. (V. verzameld).
 • schade - 1. Soorten kleding of hoofdtooi van het hoofd, zoals een lambrequin genaamd Weather Fane of stuurwiel bij de oude heralds, achter de helm gebonden met een verband of vlecht samengesteld uit banden en koorden verweven met de kleuren van het schild, naar de
 • Vallea - 1. Grote nekkleding en teruggekeerd op de rug, schouders en borst die vooral in Vlaanderen (België) werd gebruikt en in de 16e eeuw in Spanje geïntroduceerd.
 • Wapen chroniqueur - 1. Officiële positie die een persoon in stand houdt via oppositie, die officieel door de Spaanse staat is gemachtigd om wapencertificaten, generaal, adel met de vereisten te vergroten die vereist zijn door de huidige wetgeving.
 • Wetenschapsboom - 1. De boom van de wetenschap wordt weergegeven, met vier takken die een cirkel omhoog vormen, en in elk van hen met dertien bladeren. Zeer zeldzame figuur in Spaanse heraldiek.