De familienaam Uyarer: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Uyarer is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Uyarer. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Uyarer toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Uyarer.

De heraldiek van Uyarer, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Uyarer zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Uyarer beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Uyarer voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Uyarer

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Uyarer achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Uyarer achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Uyarer achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Uyarer achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Uyarer bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Uyarer

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Uyarer niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Uyarer-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Uyarer, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Uyarer, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

  • afnemend - 1. De groei wiens tips naar de sinistere kant kijken.
  • Bedrading - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens stokken een salomonische of gevlochten vorm hebben.
  • Denemarkenkroon - 1. Vergelijkbaar met die van Zweden, maar Surmontada van een trembolerend kruis.
  • Gonfalon - 1. Kleine banner. Gebruikt uit de middeleeuwen door sommige Europese staten tot heden. Het ontwerp is variabel, hoewel over het algemeen twee of drie drie afgeronde of tip -uiteinden opvallen.
  • Heilige ceremonies figuren - 1. Báculos, Candelers, kaarsen, klokken, bewaarders, copones, relieksies en rozenkransen, hun email en situatie in het schild moeten worden aangegeven.
  • Hoog geloof - 1. Oude auteurs gebruikten deze zin om het zwaard aan te duiden. (V. Hoog).
  • King's Helm - 1. Gouden en zilveren helm, ajar tilde en bekleed vizier van gules, gefileerd goud. (V. Keizerhelm).
  • Kroon van de Infantes de Castilla - 1. Zoals de echte, maar zonder hoofdband.
  • Moro, hoofd - 1. Figuur die altijd wordt weergegeven door het hoofd van een Moor, profiel, sabel en tortillada, met een tape op het voorhoofd waarvan de lus in de nek zit. (V. Black).
  • Ondeada -batterij - 1. Er wordt gezegd van de batterij die wordt gevormd door golven.
  • Oranje boom - 1. boom die wordt weergegeven met takken, open en fruitige beker.
  • ovaal - 1. Curve gesloten voor de ellips. Gebruikt in Franse heraldiek.
  • Premuro - 1. stuk of muurdoek, samen met een kasteel of toren. In sommige blazons wordt het alleen weergegeven.
  • Schoenen - 1. Er wordt gezegd dat het schild wordt gedeeld door twee diagonalen die de hoofdhoeken verlaten, op het puntje van het schild.
  • Tot ziens in stok - 1. Zei dat je je in een stoksituatie zou zien plaatsen.
  • Vierde - 1. Term die door sommige oude heraldisten wordt gebruikt om de kazerne te noemen. (V. Barracks).