De familienaam Abahri: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abahri is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abahri. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abahri toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abahri.

De heraldiek van Abahri, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abahri zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abahri beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abahri voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abahri

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abahri achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abahri achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abahri achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abahri achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abahri bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abahri

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abahri niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abahri-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abahri, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abahri, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Angleada - 1. Zei door sommige auteurs op banden, bars, stokken, kruisen, enz., Wiens randen worden gepresenteerd met een rij mediacirkels verenigd door de tips die ze uitkijken. (V. Anglelada, Anglesada, Holding).
 • Bandband - 1. stuk dat het resultaat is van de vereniging van de band en de voet.
 • Bourgondië. - 1. Deze term wordt meestal verwezen naar het mes van deze naam. Roep voor enkele auteurs, het is een Ebrancada -mes dat bestaat uit twee kruisstukken, elk van de breedte van het midden ervan, beide een mes vormen. (V. Bourgondië).
 • Chimere figuren - (V. Ampistra, Argos, Arpía, Basilisco, Centauro, Dragon, Sphinx, Phoenix, Tap, Hidra, Janus, Chimera, Salamandra, Triton, Unicorn).
 • Evenwicht - 1. Het bestaat gewoonlijk uit een horizontale balk, waarvan de uiteinden twee gerechten zijn. Het presenteert ook met een naakte of geklede hand die hem vasthoudt. Symbool dat gerechtigheid vertegenwoordigt.
 • Flank - 1. Ze zijn de zijkanten van het schild genaamd Right -Handed Side en Sinistere Side. (V. flank).
 • Genuanceerd - 1. Er wordt gezegd van de Ruante Peacock, wiens veren vlekken presenteren. 2. Wanneer insecten Blasson met een verschillend glazuur anders dan de eigen kleur. (V. Ruante)
 • Nauw - 1. Er wordt gezegd van het stuk of figuur, veld van het schild dat onderhevig is aan een gordel.
 • ondersteund - 1. Said over de stukken of cijfers die worden ondersteund aan anderen.
 • Open - 1. De ramen en deuren van kastelen, torens of andere figuren wanneer het veld van het schild of het glazuur van het stuk dat ze hieronder hadden, wordt gezien. De roesters, macles en sterren of rozetten die de sporen dragen, zoals het is
 • Parkiet - 1. Ave. wordt vertegenwoordigd door zijn natuurlijke of Sinopel -kleur. Gebruikt in het verschillende Franse pantser.
 • Secondon-Na - 1. Zoon of dochter die niet de eerstgeborene is van de nakomelingen van een gezin waarin Mayorazgo is.
 • Stortvloed - 1. Snel en onregelmatig water verloop van lage lengte waarvan het koers abrupt en gewelddadig groeit. Het wordt weergegeven tussen twee bergen of rotsen, geschilderd met azuurblauwe en zilveren kleur. De overvloed aan dingen verschijnt en symboliseert gro
 • tegenovergestelde - 1. Er wordt gezegd van het Cut Shield waarvan de divisielijn deel twee geëmailleerde driehoeken is van de ene naar de andere. (V. van de ene naar de andere).
 • Telefoongesprek - 1. Het wordt weergegeven in de vorm van drie tongen van vuur, het onderste gedeelte afgerond, is geschilderd van gules of goud. 2. Amerikaanse zoogdier van herkauwers, het is vertegenwoordigd.
 • Verdrievoudigd kruis - 1. Cruz gevormd door drie horizontale dwarsbalken die de verticale of centrale dwarsbalk kruisen. Vergelijkbaar met pauselijk.